Foto: Jens Anker Tvedebrink

En grå weekend nærmer sig – men med sol fra start

Bjarne Gregersen 

Fredag bliver vejrmæssigt weekendens bedstedag

SILKEBORG Det bliver lunest søndag, men det er i dag fredag, at der er størst mulighed for at se solen.

Sådan lyder meldingen fra DMI for weekenden, hvor det altså er i dag fredag, der bliver den flottestedag.

Dagen starter eller skyet eller tåget, men efterhånden kommer der nogen sol de fleste steder. Højeste temperaturer mellem 4 og 7 graders varme og vinden bliver svag til jævn, mest omkring nordøst. I nat tørt og til dels klart med mulighed for tågebanker og med temperaturer omkring frysepunktet og vinden bliver svag eller let, mest omkring sydvest.

Lørdag bliver en overskyet dag op til højst 7 grader og med en smule mere vind end fredag. Søndag blæser det noget op, og der kan muligvis komme lidt nedbør. Til gengæld kommer temperaturen op på omkring 9 grader sidst på formiddagen og ved middagstid, hvor solen også ind imellem vil kigge frem mellem skyerne.