Stor skuffelse: Rødglødende polakker sendte BSV ud i mørket

Mathias Hove Andersen 

Wisla Plock fik to røde kort på ét minut, men polakkerne formåede alligevel at sende uskarpe BSV ud af Champions League

HÅNDBOLD Det europæiske eventyr er slut for Bjerringbro-Silkeborg. Søndag missede holdet muligheden for at avancere til ottendedelsfinalerne i Champions League efter et 20-27-nederlag til Wisla Plock, der blev en realitet foran 2213 tilskuere i Jysk Arena.

Resultatet var en stor skuffelse for BSV, der ellers gik ind til kampen med et forspring på fire mål fra den første playoffkamp i Polen, og det gode udgangspunkt blev kun bedre midtvejs i første halvleg, hvor to Plock-spillere tabte hovedet på skift.

Først blev Dan Racotea udvist for at tackle på halsen af Sebastian Skube, og umiddelbart efter blev BSV-playmakeren udsat for en regulær svinestreg, da José Toledo ramte sloveneren i ansigtet med hård kraft.

Begge spillere blev præsenteret for det røde kort, og hjemmeholdet kunne efterfølgende øge føringen til 14-10. Selvom BSV måtte tage til takke med en pauseføring på 15-13, så det ganske lovende ud for Peter Bredsdorff-Larsens mandskab.

BSV kunne dog ikke holde kadencen efter pausen, og otte minutter inde i anden halvleg fik de polske gæster udlignet til 16-16. Umiddelbart efter tog Wisla Plock føringen, og pludselig var BSV under pres ved stillingen 16-18, hvorfor værterne tog timeout.

Det forhindrede dog ikke gæsterne i at bringe sig foran med fire mål efter 46 minutters spil, og så var forspringet fra den første kamp neutraliseret. Den primære årsag var, at BSVerne havde ekstremt svært ved at score.

Fem minutter før tid kom BSV bagud med fem mål for første gang i kampen ved stillingen 19-24. Selv ikke på straffekast kunne BSV få gang i målscoringen, og den ikkeeksisterende effektivitet resulterede blot i fem BSV-scoringer efter pausen. Holdet tabte 20-27 og er ude af Champions League, mens Wisla Plock nu er klar til at møde ungarske Pick Szeged.