Kontrakt er underskrevet: Det skal der ske med Kvickly på Søtorvet

Brian Holst 

Efter lange tovtrækkerier er AP Pension endelig blevet enig med Coop om projektet på Søtorvet

AP Pension og Coop enige om, at der kommer en ny Superbrugsen på Søtorvet i Silkeborg.

Dermed lukker Kvickly så snart de nye lokaler til en Superbrugsen står klar.

Aftalen er indgået som en del af det store byudviklingsprojekt på Søtorvet, som AP Pension udvikler centralt i Silkeborg, hvor der kommer til at være 286 lejligheder, restauranter og butikker. Første spadestik til projektet tages 20. marts.

Der skal bygges en 2.000 kvadratmeter stor Superbrugsen på Søtorvet.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, er glad for, at aftalen med Coop er kommet endeligt på plads.

- Aftalen betyder, at der bliver bygget en ny og moderne Superbrugsen, der vil være med til at gøre området endnu mere attraktivt. Vi har undervejs i forløbet fået en ny lokalplan, der ud over Superbrugsen giver plads til flere og andre typer butikker, siger Peter Olsson.

I Coop er der også tilfredshed med, at det nu er endeligt på plads, at der skal bygges en ny stor Superbrugsen på Søtorvet i Silkeborg.

-Vi glæder os til at åbne et højkvalitetssupermarked i Silkeborg, som kommer til at vise det ypperste, vi kan i Coop. Med store afdelinger for måltidsløsninger, slagter og delikatesse, frugt & grønt, økologi og brød vil butikken blive et flagskib i Superbrugsen, siger kædedirektør Jesper K. Andersen.

Hvornår butikken åbner er endnu ikke endeligt fastlagt.