Lingeributik under forvandling

Tekst: Peter Bruvik-Hansen 

Håndværkerne arbejder fokuseret og målrettet på at få gjort Wunderwear klar til åbning torsdag

- Da jeg stod her alene fredag aften, og hele butikken var tømt for varer og inventar, tænkte jeg, at der godt nok var lang vej. Men nu er det en helt anden butik, og selvfølgelig bliver vi klar til åbningen.

Ordene kommer fra Kim Stendys, indehaver af Smallfashion på hjørnet af Søndergade og Nygade i Silkeborg, der har overtaget den tidligere Fleur-butik på Nygade, der genåbner som Wunderwear.

Det sker torsdag formiddag, og dermed sættes der punktum for en proces, der tog sin begyndelse i efteråret, hvor Kim Stendys ad omveje blev opmærksom på, at indehaverne ønskede at afhænde butikken.

Den stærkeste kæde
- Når man begynder en dialog, der skal ende med at både køber og sælger skal være glade, så tager tingene tid. Men vi fik lavet en aftale, og jeg glæder mig til at kunne byde kunderne velkommen, siger Kim Stendys, der tidligere har samarbejdet med Wunderwear, og derfor naturligt har valgt kæden som udgangspunkt for lingeributikken.

- I dag er Wunderwear den stærkeste kæde, der har 30 butikker i Danmark og landsdækkende bytteservice. Samtidig mener jeg, at det er den kæde, der har det bredeste sortiment, siger Kim Stendys.