Vred kunde: Truede med at skyde i købmandsbutik

Adam Haff 

En helt almindelig indkøbstur i Spar i Virklund blev onsdag aften ganske ubehagelig for en række kunder

VIRKLUND Tilsyneladende ganske uprovokeret blev flere mennesker ved 19-tiden onsdag udsat for ubehagelige trusler af en mand hos Spar-købmanden i Virklund

En ekspedient samt en 40-årig kvinde og hendes to børn på 16 og 18 år blev antastet af en anslået 25- til 30-årig mand.

- Han indledte selv en samtale og slog så over i trusler, siger politikommissær Bent Riber Nielsen fra lokalpolitiet i Silkeborg.

Truede med at skyde
Ifølge anmeldelsen til politiet truede manden med, at han kunne skyde de tilstedeværende i Spar-supermarkedet.

Umiddelbart er det lidt svært at finde hoved og hale i, hvad der skulle have udløst mandens vrede. Der blev undervejs sagt noget om København. Hvis de andre i butikken havde været i hovedstaden, ja så kunne de blive skudt af den grund.

- Manden fremviste ingen våben, og han udsatte ikke de andre for fysisk overlast. Men han blev ved med at sige, at han kunne skyde dem. Og sådanne trusler er ganske alvorlige, siger Bent Riber Nielsen.

Vidner har oplyst, at gerningsmanden virkede, som om han var påvirket af et eller andet stof.

Manden forlod Spar-købmanden. Politiet fik i aftes ikke fat i ham, men skal nu studere videoovervågning og se, om man kan opspore manden.

Hvis man har oplysninger i sagen vil politiet gerne have besked på telefon 114.

Gerningsmanden beskrives som 25-30 år, 175-180 centimeter høj og almindelig af bygning. Hans hår var sort og karseklippet, og hårlængden lidt længere på toppen af hovedet. Han havde brun hudfarve, og på gerningstidspunktet var han iklædt en sort Northface-jakke og blå cowboybukser.