Adskillige sigtet for at have stoffer på sig

Benedikte Storgaard Clausen 

De seneste dage har politiet sigtet mange i Silkeborg for at være i besiddelse stoffer eller for være påvirket af stoffer under kørsel

SILKEBORG Særligt én ting har fyldt i politiets døgnrapporter de seneste dage. Euforiserende stoffer.

Allerede fredag morgen 9.30 på Langelinie sigtede politiets flekspatrulje en 39-årig mand fra Silkeborg for at være i besiddelse af 0,5 gram hash. Et par timer senere var den gal på Estrupsgade. Her førte en ransagning klokken 11.18 til et større fund. I den forbindelse blev en 18-årig mand fra Silkeborg sigtet for at være i besiddelse af 254 gram hash og 7,7 gram kokain.

Lidt senere fredag - helt præcist klokken 13.57 - var det en 48-årig kvinde fra Brabrand, der kom i politiets bog. På Skærbækvej blev hun sigtet for at køre bil påvirket af euforiserende stoffer.

Stoffer i nattelivet
Også i nattelivet måtte politiet i aktion mod stofferne.

Klokken 01.45 natten til søndag blev en 20-årig mand fra Silkeborg sigtet for at have 0,25 gram kokain på sig under sin bytur på Nygade. Manden blev snuppet på en restauration, og han fik derfor samtidig forbud mod at komme det pågældende sted igen.

Søndag eftermiddag 16.35 måtte politiet igen sigte en mand for at overtræde loven om euforiserende stoffer på Langelinie.

Præcis som de også gjorde fredag morgen. Denne gang var der tale om en 24-årig mand fra Silkeborg, der blev standset i sin bil.

Han havde 0,96 gram hash på sig.

Politikommissær ved Silkeborg Politi Lasse Ivanøe fortæller, at de mange sigtelser formentlig fandt sted, fordi politiet var meget aktive med flekspatruljen hen over weekenden.

- Det må vi tage til efterretning og se, om det er en indsats, vi skal have yderligere skruet op for, siger Lasse Ivanøe.