Tidligere BSV-direktør bliver chef hos konkurrent

Håndbold Det er et kendt ansigt i BSV-kredse, som nu skal være kommerciel direktør i Århus Håndbold.

For i godt 11 år var den nye Århus-direktør, Per Rasmussen, først administrerende direktør og siden kommerciel direktør i Bjerringbro-Silkeborg, inden han i juni 2017 blev ansat i Randers HK som administrerende direktør.

- Jeg glæder mig meget til at arbejde med Århus Håndbold og ser potentielt rigtige mange muligheder i forhold til at udvikle salget og tilknytte endnu flere samarbejdspartnere til den loyale kreds af sponsorer, der er i klubben, siger Per Rasmussen til klubbens hjemmeside.

Her slår han samtidig fast, at jobbet er en stor mulighed.

- Jeg har fået en mulighed, som jeg ikke kan sige nej til, og jeg glæder mig til de nye udfordringer. Jeg ser Århus Håndbold som en klub med mange muligheder for fremtiden, siger Per Rasmussen. PAS