Lokale unge opfører »Askepop«

MUSICAL Unge musicaltalenter fra Silkeborg og omegn er lige nu ved at gøre klar til premieren på årets ungdomsmusical »Askepop«, som mandag har premiere i Jysk Musikteater.

Askepop er en rock’n’roll musical for hele familien, hvor der er gang i både tylskørterne og pomadehåret.

Stykket foregår i 1950’erne og handler om den unge Mille, der sammen med sin mor åbner en mælkebar, så de kan tjene penge nok til at opfylde Milles store drøm om at blive musicalstjerne og spille sammen med sit store idol Johnny Rocket.

Silkeborg Ungdomsmusical er et samarbejde mellem Silkeborg Ungdomsskole og Den Kreative Skole og spilles af lokale unge talenter. Instruktør er Kim Brandt, Flemming Berg er kapelmester og for koregrafien står Stine Skovby

»Askepop« opføres mandag og tirsdag på den store scene i Jysk Musikteater.