Nyt om ulykken: Ældre mand er død

Benedikte Storgaard Clausen 

Det var en ældre herre, der mistede livet onsdag eftermiddag i en trafikulykke mellem Virklund og Rodelund

THEM Onsdag eftermiddag skete en dødsulykke på Rodelundvej mellem Virklund og Rodelund, da to biler stødte sammen. Det var en 69-årig mandlig passager i den ene bil, der mistede livet. Manden kom fra Brabrand ved Aarhus.

Det oplyser politiet i Silkeborg, som først frigiver navnet på den dræbte efter, der har været ligsyn i dag.

Ulykken skete kort før klokken 17, hvor en bil med den ældre herre som passager kørte i nordlig retning ad Rodelundvej. I en blød højrekurve mistede føreren herredømmet over bilen - formentlig fordi der var vådt eller glat - og bilen skred over i modsatte side af vejen og ind i et autoværn.

Kort tid efter kom en modkørende bil fra modsatte retning og ramte bilen i højre side, hvor den ældre herre sad. Han blev med lægehelikopter fløjet til sygehuset i Skejby, hvor lægerne kæmpede for at redde hans liv.

- Senere afgik han ved døden på sygehuset, fortæller politikommissær Lasse Ivanøe på baggrund af informationer fra hospitalet.

Føreren af bilen samt den modkørende bilist er uskadte.