Nedtur: BSV tabte pokalsemifinale

Peter A. Sørensen 

BSVerne førte 26-23, men i en dramatisk anden halvleg trak Aalborg Håndbold det længste strå

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg går glip af søndagens pokalfinale i Boxen.

I lørdagens semifinale blev det til et nederlag på 27-29 efter en dramatisk anden halvleg, hvor BSVerne var stærkt utilfreds med dommerkendelserne.

Aalborg Håndbold kom også bedst i gang i Boxen foran små 6.000 tilskuere, for BSVerne havde problemer i forsvaret overfor de godtspillende nordjyder, Efter 18 minutter stillingen til 7-11 til Aalborg, der straffede fejl af BSV-erne i angrebet.

Forspringet holdt længe, men da BSVerne gik over til at spille syv mod seks i angrebet, blev der ny spænding, og ved 15-15 efter 27 minutter var det helt lige igen.

Aalborgenserne gik til pause foran 16-17,

Efter pausen fik BSVerne en bedre start. Michael V. Knudsen udlignede til 20-20, og i målet begynde Kasper Larsen endelig at få redninger på kontoen.

Samtidig steg dramatikken, mens dommerparret Per Olesen og Claus Gramm som sædvanligt flåede ene udvisning efter den anden op i hovedet på spillerne. Det kostede tidligt Aalborg-streg René Antonsen et rødt kort for tre udvisninger.

BSVerne kom også bedst ud af den periode og efter 18 minutter var stillingen 26-23 til BSVerne, men holdet smed føringen, inden der blev ny dramatik.

Dommerbordet dømte en to minutters udvisning til BSV for forkert udvisning, hvilket fik BSV-træner Peter Bredsdorff helt op i det røde felt.

Virakken kostede BSVerne dyrt, og i en tæt afslutning vandt Aalborg 27-29.

Nu må holdet spille om den ligegyldige tredjeplads søndag mod Århus Håndbold.