Fuld mand kørte galt

SILKEBORG/FUNDER En 35-årig mand fra Silkeborg slap lørdag aften ikke godt fra at køre bil i en brandert.

Klokken 19 blev han anmeldt af en anden bilist, og da en politipatrulje nåede frem til Nørhedeve ved Silkeborg, sad den fulde mand bag rattet i sin bil, som var forulykket.

Vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi har ikke nærmere oplysninger om, hvorvidt den 35-årige var kørt i grøften eller andet. Den 35-årige var ikke kommet til skade, og han blev taget med på stationen for at få taget en blodprøve. Han er sigtet for spirituskørsel.

Tidligere samme eftermiddag var det en 18-årig mand fra Silkeborg, som havde fået for meget indenbords til at køre bil. Den unge bilist blev rutinemæssigt standset på Funder Bygade og blev taget med på stationen for at få taget en blodprøve. Også den 18-årige er sigtet for spirituskørsel.