Skobutik skifter navn

Tekst: Peter Bruvik-Hansen 

Skobutikken Thaysen Christensen på Tværgade vil fremover kendes ved navnet Schilling Nyborg

SILKEBORG Adressen på Tværgade i Silkeborg er den samme, og det er fortsat sko, smykker og brugskunst, der er i fokus.

Ejerskabet er der heller ikke ændret på - og dog. For det er blandt andet i erkendelse af, at den tidligere medinde- haver og grundlægger af butikken, Merete Thaysen, sidste sommer trådte ud af firmaet, af de to tilbageblevne forretningskvinder, Mette Schilling og Anette Nyborg, har valgt at ændret navnet.

- Der er sket en del de sidste par år, og da vi samtidig har fået helt nyt system til vores lagerstyring, bogholderi og webshop, har vi ment, at det var oplagt at ændre navnet, siger Mette Schilling, der tidligere hed Christensen.

Og med såvel Thaysen som Christensen ude af billedet, giver det nye navn »Schilling Nyborg« god mening.

Drives med personlighed
- Vi har været omkring en masse andre navne, men de fungerede ikke rigtigt. Og så tænkte vi, at kombinationen af to efternavne har fungeret godt. Så det er der jo ingen grund til at ændre. Udover det så signalerer det jo fortsat, at det er en butik, der drives med personlighed og personligt engagement, siger Anette Nyborg.

Hun trådte ind i ejerkredsen for fem år siden, men var forinden beskæftiget i butikken et par år.

Overrasker og har kant
Hun og Mette Schilling bemærker, at de udover navneskiftet og ny webshop også arbejder på at få flere nye brands i butikken.

Som Mette Schilling bemærker, så skal Schilling Nyborg fastholde og udvikle sin stilling som en butik, hvor man udover stærke og kendte mærkevarer også vil finde produkter, der både overrasker og har kant.

- Vi skal fortsat være et sted, hvor vi også pirrer til kundernes nysgerrighed, siger Mette Schilling.

Navnerskiftet til Schilling Nyborg sker i løbet af uge 12, hvor facadeskiltet skiftes ud.