Surt show for Skov: Misser landskampe

Michael Helligsø 

Sejs-drengen blev skadet mod Hobro og må derfor vente lidt endnu på sin A-landsholdsdebut

FODBOLD Det bliver ikke i denne omgang, at 22-årige Robert Skov debuterer på det danske landshold.

Superligaens topscorer var ellers udtaget til de kommende kampe mod Kosovo og Schweiz, men søndag blev den tidligere SIF-profil slog knæet i superligakampen mod Hobro.

Efter en scanning mandag ligger det fast, at der venter ham en pause på et par uger, og derfor må han melde fra til Åge Hareides landsholdstrup.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, for jeg havde set frem til at være en del af A-landsholdet til de kommende kampe, men sket er sket. Heldigvis er det ikke en alvorlig skade, og jeg må bare arbejde videre, når jeg er tilbage, og så håber jeg, at chancen kommer igen, hvis jeg gør det godt for FCK. Nu bruger jeg bare min energi på at blive hurtigt klar igen, siger Robert Skov til FC Københavns hjemmeside.

Hans plads i landsholdstruppen overtages af Dortmund-talentet Jacob Bruun Larsen, der også dækker de offensive positioner.

Robert Skov har scoret 23 mål i denne sæson for FC København. Senest scorede han et flot frisparksmål i 3-1-sejren mod Hobro.