SIF-talent på tavlen i dansk nedtur

Mathias Hove Andersen 

Det danske U17-landshold kom skidt fra land ved EM-kvalifikationen i Silkeborg

FODBOLD Torsdag eftermiddag tabte det danske U17-landshold med 3-2 til Kroatien foran 520 tilskuere på Jysk Park. Værtsnationen ved den såkaldte Elite Round fik dermed en skidt start på EM-kvalifikationen.

Silkeborg IF har tre spillere med i truppen, men der var kun fundet plads til Frederik Carstensen i startopstillingen. Han markerede sig med reduceringen til slutresultatet 3-2, da han scorede efter 67 minutters spil.

Niclas Holm Pedersen og Oscar Fuglsang var begge med på bænken, men SIF-duoen blev ikke sendt på banen.

Kroatien kom klart bedst fra land og bragte sig hurtigt foran med 1-0 og 2-0, men efter et kvarters spil scorede holdet i eget net, og ved pausen var stillingen derfor 2-1.

Målet til 3-1 faldt efter et hjørnespark få minutter inde i anden halvleg, og den efterfølgende scoring fra Frederik Carstensen var altså ikke nok for danskerne, som dog kunne glæde sig over, at kroaterne misbrugte et straffespark i overtiden.

De danske drenge spiller igen søndag eftermiddag, hvor Schweiz er modstanderen på Jysk Park, og på onsdag gælder det England samme sted.