Stort lager med tyve-koster afsløret

Adam Haff 

Natten til mandag førte indbrud i Silkeborg politiet på sporet af større mængde tyvekoster. Kendt kriminel kræves formentlig fængslet

SILKEBORG/FÅRVANG Politiet i Silkeborg anholdt natten til i i dag, mandag, en 46-årig mand efter et indbrud hos Elfac på Priorsvej i Silkeborg.

Indbruddet blev anmeldt klokken 01.24. Gerningsmændene slap væk med en alarm-detektor. En vægter noterede registreringsnummeret på en bil, der kørte fra stedet. Politiet vidste, at den 46-årige mand, der er en kendt kriminel, har sin gang på en adresse i Fårvang.

Mand stak af
Så politiet kørte til adressen, hvor den 46-årige klokken 01.52 blev anholdt. En anden mand stak af, da politiet dukkede op, og han var i formiddag stadig på fri fod.

- I Fårvang er der et større lager af værktøj, byggematerialer, tøj og andet, som vi vurderer er tyvekoster, siger politiassistent Flemming Just fra lokalpolitiet i Silkeborg.

Der er tale om mange formodede tyvekoster. Hvordan den 46-årige mand forholder sig til sagen, er ikke oplyst.

- Der var så mange tyvekoster, at vi var nødt til at sætte stedet under bevogtning, og vi er nu på vej dertil igen for at foretage en større ransagning, siger Flemming Just til Midtjyllands Avis.

Politiassistenten vurderer, at den anholdte mands kriminelle fortid, samt mængden af tyvekoster formentlig vil betyde, at han i dag vil blive fremstillet i et grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.