Frisør booker sig ind hos frisør

Tekst: Peter Bruvik-Hansen 

Frisør Lotte Klein, der i otte år drevet salon i Buskelund, flytter ind hos frisør Karen Nielsen i Mejerigården

SILKEBORG Efter otte år som selvstændig med egen frisørsalon i Buskelund, rykker frisør Lotte Klein fra det nordvestlige Silkeborg til midtbyen, hvor hun fra 1. april kan findes hos frisør Karen Nielsen, der med adresse i Mejerigården driver Karen Interhair.

Begge frisører bibeholder deres eget cvr-nummer og navn for Lotte Klein »lejer« en stol hos Karen Nielsen.

- Jeg har længe gået med tanker om at få en kollega og sparringspartner. Men det skulle være den rette. En, der matcher mig, min faglighed og min måde at arbejde på, siger Karen Nielsen.

Flyt ind hos mig
Muligheden bød sig, da hun sidste år mødte kollegaen Lotte Klein på Silkeborg Havn, der kunne fortælle, at hun og familien gik i flyttetanker, og at hun i den forbindelse ikke var helt afklaret med, hvad der skulle ske med hendes salon.

- Jeg sagde, at hun altid kunne flytte ind hos mig, siger Karen Nielsen og smiler.

Hendes overvejelser i forhold til at finde den rette sparringspartner in mente, kan det virke overraskende, at hun på stående fod gav kollegaen tilbuddet om at »flytte ind«. Men det er der en helt naturlig grund til.

Lotte Klein er således uddannet hos Karen Nielsen for 25 år siden og arbejdede efterfølgende i salonen som assistent i to år.

- Der er så meget bund i Lotte. Hendes faglighed er stor og empatien for andre er på plads. Så jeg var ikke i tvivl, siger Karen Nielsen.