BSV hentede vigtig sejr i grænselandet

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg havde helt styr på Sønderjyske og er nu meget tæt på at tage point med over i slutspillet

HÅNDBOLD Hovedparten af de 2125 tilskuere gik skuffede hjem fra Broager Sparekasse Skansen torsdag aften, hvor Bjerringbro-Silkeborg hentede en sikker sejr over Sønderjyske, der måtte se sig slået med 29-35.

Sejren var vigtig for BSV, som dermed avancerede til tredjepladsen. Holdet har dermed skæbnen i egne hænder inden sidste runde i grundspillet, hvor Skanderborg venter. Meget skal gå galt, hvis BSVerne ikke slutter i top-4 og får et enkelt point med over i slutspillet.

BSV fik en glimrende start i Sønderborg og scorede kampens fire første mål, men gæsterne blev efterfølgende ramt af et par udvisninger, og det udnyttede Sønderjyske ved at udligne til 7-7 midtvejs i første halvleg.

Peter Bredsdorff-Larsens tropper var dog hele tiden et lille skridt foran, og syv mod seks-spillet var med til at skabe et nyt forspring frem mod pausen, hvor stillingen var 15-18.

Det afgørende hul blev slået i begyndelsen af anden halvleg, hvor Aljosa Rezar viste storspil med en håndfuld redninger, og det udnyttede BSV til at øge føringen til 15-22.

Hjemmeholdet blev holdt ud i strakt arm efterfølgende, og BSV var i fuld kontrol frem til slutfløjtet, hvor stillingen var 29-35.