Drama i Kjellerup gav point

Peter A. Sørensen 

Dramatisk eftermiddag med rødt kort og store KIF-chancer på Bjerget

FODBOLD Kjellerup IF var uhyre tæt på forårets første sejr i 2. division lørdag eftermiddag. PÅ Bjerget måtte et til tider godt spillende hjemmehold imidlertid nøjes med 1-1 mod Tarup/Paarup efter en chancerig og dramatisk kamp.

KIFerne kom godt i gang i første halvleg og sad på det meste af spillet. Det gav også muligheder tæt under mål, men marginalerne var ikke med hjemmeholdet.

I stedet kom gæsterne noget uretfærdigt i front efter 30 minutter, da der blev dømt straffespark på KIFs Rasmus Larsen for at hive i en modstander i forbindelse med en dødbold. En yderst tvivlsom kendelse, men Michael Broni Jørgensen scorede sikkert.

I de første 20 minutter af anden halvleg sad KIFerne igen tungt på opgøret, og det var tæt på udligning, da først Rasmus Lysdahl ramte stolpen med et godt hug, mens Mathias Friis var fri foran mål.

Efter 78 minutter kom så forløsningen Alex Hersbøll udlignede på et flot hovedstød, og så var der ellers dramatik.

Gæsternes Thomas Broe sparkede bolden efter KIFs Patryk Pietras, efter der var fløjtet, og så var der rødt kort til Tarup-spilleren foran de 234 tilskuere. Det udløste større dramatik mellem de to trænerbænke, hvor mundhuggeriet ikke var for sarte sjæle.

KIFerne pressede hårdt på til sidst, men det lykkedes ikke at score sejrsmålet, så det endte 1-1.