Reception for Lars Larsen udløser tusindvis af kroner til sportsfolk

Søren Nielsen 

I fredags var der reception for Lars Larsen. Gæsterne gav penge til velgørenhed og tallet er nu gjort op

ERHVERV Fredag den 29. marts fejrede Jysk sit 40-års jubilæum med en reception.

Vanen tro opfordrede stifter og bestyrelsesformand Lars Larsen gæsterne til at droppe gaverne og i stedet donere penge til Parasport Danmark, som Jysk har været hovedsponsor for i over 30 år.

En opfordring der blev fulgt i stor stil, så direktør for Parasport Danmark Niels Christiansen kunne glæde sig over 200.000 kroner. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

- Det betyder meget for vores arbejde, for vi kan gøre rigtig meget med de penge, sagde Niels Christiansen, der selv var mødt op for at fejre Jysks jubilæum.

Lars Larsen glædede sig ligeledes over, at så mange gæster havde valgt at følge opfordringen og donere penge til Parasport Danmark.

- Jeg er glad for, at gæsterne har taget opfordringen om donation til sig og doneret så flot et beløb til Parasport Danmark. Atleterne har en beundringsværdig vilje, og de beviser, at man kan, hvad man vil. Det gåpåmod vil Jysk gerne bakke op om, siger Lars Larsen i meddelelsen.

Larsen rejser i dag til Irland, hvor han tirsdag den 2. april selv står for åbningen af Jysks første butik i landet præcist 40 år efter åbningen af den første Jysk-butik på Silkeborgvej i Aarhus.