God mad og bedre borddækning med Jyske Storkøkken på Priorsvej

[email protected] 

Lokale madentusiaster har også krav på godt køkkenudstyr, lyder det fra Jyske Storkøkken på Priorsvej, der satser på nye, private kunder Tekst: Peter Bruvik-Hansen

SILKEBORG Hvis man vælger at bruge et par hundrede tusinde kroner på et nyt køkken i privaten, så skylder man sig selv - og sit nye køkken - at udstyret følger med.

Nogenlunde sådan er holdningen hos Jyske Storkøkken på Priorsvej i Silkeborg, der siden 1982 har leveret køkkenindretning og -udstyr til erhvervskunder og professionelle i ind- og udland.

Derfor udvider det lokale firma nu sine aktiviteter og henvender sig målrettet til det private marked.

- Vi har gennem et par år serviceret en mindre gruppe af private, der har fundet vej til butikken, men det er ikke et marked, vi har gjort meget ud af. Det gør vi nu og tilbyder en række produkter, man som privat ikke får andre steder i Silkeborg og opland. Vi giver de private kunder mulighed for at få de samme arbejdsredskaber og det samme udstyr til deres køkken, som de professionelle arbejder med, siger Michael Buchreitz, direktør i Jyske Storkøkken.