Følg med i aften: Nu afsløres de store planer for fremtidens Silkeborg

Søren Nielsen 

Tirsdag aften løftes sløret for vinderen af arkitektkonkurrencen om kæmpeprojektet med Søfronten ved Silkeborg Langsø og havnen

SILKEBORG Hvis alt klapper, kan Silkeborg om cirka tre år have en ny havn med en ny Hjejledok som omdrejningspunkt for livet på havnen med blandt andet flydescene, solterrasser, café og meget andet nyt.

Næste skridt vil være arbejdet med havnefronten ved Silkeborg Langsø, hvor et nyt Museum Jorn til en halv milliard kroner vil rejse sig på en havnefront med masser af muligheder for at udfolde sig. Både til fods, i vandet og i forskellige idrætsaktiviteter i sønær afstand.

Tre arkitektteams har de seneste måneder arbejdet på forslag til, hvordan havnen og søfronten i Silkeborg skal forme sig. Tirsdag aften bliver vinderen afsløret i Jysk Musikteater. Følg med på mja.dk i aften.