Yogafestival kommer til Silkeborg

En hel weekend med yoga, foredrag dans og meget mere i Zen Hot Yogas nyrenoverede lokaler på Vestergade

SILKEBORG Zen Hot Yoga slår for første gang dørene op til en hel weekend med yoga, foredrag, dans og meget mere. Yogafestivalen foregår i weekenden 12.-14. april i Zen Hot Yogas nyrenoverede lokaler på Vestergade samt i Lunden.

Der vil være 23 forskellige yogaklasser fordelt på adskillige yogalærere, og det vil være muligt at købe lette anretninger af økologisk mad undervejs, så du ikke behøver at forlade den gode stemning.

- Baggrunden for at lave en yogafestival i Silkeborg er at invitere lokale beboere til en weekend, hvor de kan prøve størstedelen af de yogaformer, der praktiseres i Danmark for tiden. Vi mener også, det er interessant for den enkelte, at det hele er samlet et sted og ikke spredt ud i byen, forklarer Lene Borresen, som netop har indgået partnerskab med Pernille Rosenkær Rasmussen, således de to kvinder nu sammen står bag Zenhotyoga. Desuden har Pernille Rosenkær Rasmussen med det nye partnerskab åbnet Ny Naturmedicinsk klinik på på førstesalen.

De to kvinder understreger, at yogafestivalen er for alle uanset erfaringsniveau og alder.

Tilmelding på forhånd er nødvendig, og hvis du i forvejen er medlem er det gratis at deltage. BEC