Kæmpe nedtur: SIF tabte topbrag

Michael Helligsø 

Trods en tidlig føring måtte SIF se sig besejret af Næstved. Desuden udgik Simon Jakobsen med en slem skade i ansigtet

FODBOLD Det tegnede så lovende, men endte med den totale nedtur.

På hjemmebane måtte Silkeborg IF torsdag aften se sig besejret med 3-1 af rækkens nummer tre Næstved, og dermed mistede SIF et stort skridt i oprykningskampen, hvor sjællænderne nu byder sig til omkring førstepladsen.

SIF fik ellers en drømmestart med en scoring i det 12. minut af Jeppe Okkels, der driblede sig fri, og generelt var hjemmeholdet i teten i første halvleg.

Men efter en lille halv time fik Næstveds Kristoffer Munksgaard udlignet, og så kunne gæsterne ellers stå lavt og lukrere på kontraer resten af kampen.

En af dem blev udnyttet med 20 minutter igen, da samme Munksgaard iskoldt bragte gæsterne foran med en flad afslutning, og så havde SIF pludselig travlt.

Cheftræner Michael Hansen brugte sin sidste udskiftning på at sende Stephan Petersen ind i en offensiv satsning, men kort efter måtte en temmelig groggy Simon Jakobsen udgå, da han slog sig efter et sammenstød med Anders Hagelskjær i Næstved-feltet.

Dermed var SIF en mand i undertal i resten af kampen, og i stedet for en udligning slog Christoffer Boateng sejren fast for Næstved med otte minutter igen med en flot scoring.

Det så 2748 tilskuere på Jysk Park.