Robbie Williams på Smukfest

SKANDERBORG Så er endnu et topnavn hjemme: Det engelske pop-ikon Robbie Williams spiller på Smukfest til sommer.

- Det er med enorm stolthed vi kan præsentere Robbie Williams som sidste headliner på Smukfest 2019. Den engelske super-entertainer spiller kun ganske få koncerter her i 2019 - og koncerten i den smukke bøgeskov bliver årets eneste i Danmark, lyder det fra festivalen.

Siden han som det yngste medlem af Take That indtog scenerne i 1990, for så at gå solo i 1995, har Robbie Williams igennem snart 30 været på toppen af sit game. Han har igennem sin karriere ikke bare leveret et væg-til-væg tæppe af hits - den mest sælgende solo-kunstner i England - men har også altid været leveringsdygtig i koncerter af den sjældne slags.

Robbie Williams spiller på den udsolgte Smukfest onsdag 7. august.