67-årig mand påkørte flere biler

Brian Holst 

Det var en mystisk kørsel, en mand lagde for dagen, da han i går påkørte tre biler

GRAUBALLE En 67-årig mand delte i den grad buler ud med sin bil, da han i går omkring klokken 15.55 kom kørende på Eriksborgvej syd for Grauballe.

Først kørte manden op bag i en forankørende bil, der blev kørt af en 31-årig kvinde fra Silkeborg.

Kvinden kørte derfor ind til siden, men den 67-årige mand fortsatte og kørte derefter op bag i en bil, der blev ført af en 39-årig mand fra Silkeborg.

Det fik den 67-årige mand til at holde ind til siden, men han havde stadig ikke fået styr på bilen. I vejkanten trillede hans bil ind i en tredje bil, som en 35-årig mand ejer. Han var kørt ind til siden, fordi han havde været vidne til den 67-åriges usikre kørsel.

- Den 67-årige mand steg ud af bilen og benægtede ethvert kendskab til uheldene. Derefter kørte han i oprevet tilstand fra stedet, oplyser politikommissær Bent Riber Nielsen fra politiet i Silkeborg.

Politiet fik dog så gode oplysninger fra de øvrige bilister, at de hurtigt fandt frem til den 67-årige mand. Han erkendte over for betjentene, at han var kørt ind i bilerne,

- Manden var ikke påvirket, men jeg kan ikke umiddelbart se, at han har givet en fornuftig forklaring på sin kørsel, fortæller Bent Riber Nielsen.

Den 67-årige mand er blevet sigtet for at have udvist manglende agtpågivenhed og for at være kørt fra uheldsstedet uden af give sig til kende.