Indehaver af Gjern Hotel: Indbrud giver bøvl

Brian Holst 

Der blev stjålet værdiskuffer fra Gjern Hotel. Indehaveren ærgrer sig over det bøvl, som indbruddet giver

GJERN Indehaveren af Gjern Hotel, Lone Sloth Andersen, frygtede det værste, da hun fik beskeden, at der var begået indbrud i hotellet.

- Jeg havde set for mig, at vi måske var nødt til at aflyse nogle af de mange arrangementer, vi har hen over påsken. Men heldigvis er det ikke så slemt, som vi kunne have frygtet, siger hun. Indbruddet fandt sted natten til mandag, da en tyv brød ind gennem et vindue med et koben.

- Der blev stjålet to skuffer fra kasseapparatet. De blev senere fundet på en mark ved Fårvang, men de er ødelagte, har en værdi af 5000 kroner og indeholdt kun nogle få kroner i byttepenge. Det er også træls, og selvom vi har forsikring, så er der jo en selvrisiko, der skal betales, siger Lone Sloth Andersen.

Politiet har fundet skoaftryk og taget dna-spor fra stedet i håb om, at det kan føre til gerningsmændene.

- Der er to forskellige skoaftryk, så de har formentlig være to indenfor. Der er også åbnet nogle skuffer, så i dag skal vi lige have undersøgt nærmere, om der mangler mere. Men vi er glade for, at der ikke er ødelagt noget, konstaterer Lone Sloth Andersen.