558 tilskuere så Voel vinde hjemme i hulen

Michael Helligsø 

Hjemmekampen mod Skanderborg endte med endnu en sikker sejr

HåNDBOLD Der var et snert af nostalgi og gamle dage over det, da Silkeborg-Voel onsdag aften satte punktum for ligasæsonen 2018-2019.

Opgøret mod Skanderborg var rykket fra Jysk Arena til Voel Hallen, hvor 558 tilskuere kunne se de lokale ligakvinder vinde med stensikre 34-28.

Dermed blev det fire sejre ud af fire mulige i nedrykningsspillet for Silkeborg-Voel, der allerede inden kampen vidste, at førstepladsen i puljen var hjemme.

Derfor savnede opgøret den sidste intensitet, men hjemmeholdet gjorde dog nok til, at holdet hele tiden var i front.

Efter en føring på 14-12 ved pausen satte Voel-holdet for alvor tryk på i starten af anden halvleg, hvor der blev skabt et solidt forspring til Skanderborg.

Med et kvarter igen var føringen på 26-19, og selv om gæsterne forsøge at hænge på, var der aldrig for alvor tvivl om sejren i slutfasen.

Til sidst var der råd til at bruge hele bredden, og der blev jublet højt, da unge Natasja Andreasen fik scoret et godt mål med fire minutter igen.

Ellers udskældte Susann Müller fortsatte den gode form og blev topscorer med ni mål, mens Stine Bonde i målet og Mathilde Sørensen også viste gode takter.

For Silkeborg-Voel resterer der nu kun en pokalkamp på udebane mod Odder i starten af maj, før truppen kan gå på sommerferie.