Randers er ikke overbevist om Sloth

Michael Helligsø 

SIF-midtbanespilleren bliver fortsat målt og vejet i superligaklubben

FODBOLD Casper Sloth må vente, før der kommer en afklaring om hans fodboldfremtid.

Den 27-årige midtbanespiller, der er på kontrakt i Silkeborg IF frem til udgangen af denne sæson, er lige nu på prøvetræning i superligaklubben Randers FC, men her er man endnu ikke parat til at tage en beslutning om Sloths fremtid.

Randers-sportsdirektør Søren Pedersen forklarer til Randers Amtsavis, at klubbens ledelse ikke er sikker på, om der skal laves en aftale med den tidligere landsholdsspiller eller ej.

- Det er altid rart at kunne få nogen til prøvetræning, fordi det viser rigtig meget i forhold til, hvordan man agerer i vores omgivelser. Der har vi fået et rigtigt positivt indtryk af Casper, som også har gjort det fint. Men hvis jeg skal være ærlig, havde vi nok allerede truffet beslutningen og tilbudt ham en aftale, hvis vi havde været helt overbevist om ham, siger Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Casper Sloth røg ud i kulden i Silkeborg IF, da Michael Hansen tidligt på sæsonen overtog trænersædet fra Peter Sørensen.

I store perioder har han været henvist til at træne med U19-holdet, og det har længe været et faktum, at han forlader klubben til sommer, når hans kontrakt med SIF udløber.

I vinter var Casper Sloth til prøvetræning i den amerikanske MLS-klub Columbus Crew, der endte med at vende tommelfingeren nedad.