Silkeborg-Voel henter bagspiller hos nedrykker

Peter A. Sørensen 

Silkeborg-Voel får en ny skytte i bagkæden med tilgangen af Jane Mejlvang

HåNDBOLD Silkeborg-Voel KFUM henter en ny bagspiller hos nedrykkerne fra Ringkøbing Håndbold.

Det er den 23-årige skytte Jane Mejlvang, der i denne sæson har optrådt for Ringkøbing Håndbold, hvor hun scorede 48 mål i 10 kampe fra sin position som venstre back. I denne sæson døjede Mejlvang med en skulderskade, men i sæsonen 2017/2018 var den nu 23-årige bagspiller topscorer for Ringkøbing Håndbold.

Voel-træner Jakob Andreasen har nu seks bagspillere i sin trup.

- Seks bagspillere er et minimum, men det er meget tæt på, at vi har truppen på plads. Der skal falde noget specielt ned, hvis vi skal gøre mere, siger Jakob Andreasen, inden han konstaterer om den nye tilgang:

- Jane har spillet mange kampe i ligaen, og det er en spiller, som kan komme med noget ude bagfra. Hun er hovedsageligt venstre back, og der vil vi gerne få hende kørt hende ind, så vi får en skytte.

- Samtidig er det en spiller, der passer godt til os. Det er en spiller, som vi over tid kan løfte til mere. Så Jane skal vise, at hun er en spiller, som vi kan satse på, siger Jakob Andreasen.

Han har også Louise Ellebæk på venstre back.

- Det er to spillere, der har døjet med skader, så det skal vi forholde os til, siger Voel-træneren.

Jakob Andreasen har i den netop overståede haft mange skader i sin trup, så han håber at have flere folk til rådighed i den kommende sæson.

- Det vil være rigtig dejligt, hvis vi ikke skal starte på minus. Skader er en del af spillet, men jeg synes godt nok, at det har fyldt meget de sidste år.

- Vi skal være glad for, at vi havde så mange spillere i den her sæson, ellers havde vi fået problemer, siger Voel-træneren.

Jane Mejlvang ser frem til klubskiftet.

- Da muligheden bød sig for at spille for Silkeborg-Voel i den kommende sæson, var jeg hurtigt klar over at dette var en god mulighed, jeg ikke ville lade passere. I klubben kommer jeg ind i et rigtig godt håndbold-miljø, og der vil helt sikkert være gode muligheder for, at jeg kan udvikle mig både i forbindelse med træning og kamp, siger Jane Mejlvang, der har en fortid i Tarm, Skjern og FCM Håndbold.