Kost og mindfuldness i Them

them Kender du til stress, tristhed, irritabilitet, fordøjelsesproblemer, tankemylder og søvnproblemer, og snupper du ofte hurtige måltider, som ikke nødvendigvis giver din krop den næring, den har brug for?

Spørgsmålet kommer fra Silkeborg Bibliotekerne, der tirsdag den 30. april arrangerer workshop med titlen »Kost og Mindfulness. Det sker på Toftebjerg i Them, hvor deltagerne får viden om brugen af mindfulness og mindful-spisning i hverdagen. Samtidig vil der være fokus på, hvordan man sammensætter sine måltider optimalt. Arrangørerne lover, at der også vil være brugbare tips til, hvordan man efter aftenens workshop succesfuldt får ændret sine måltidsrutiner, samt hvordan man får skabt mere ro om måltiderne.

Der tages entré, og prisen inkluderer spisning, oplæg og øvelser.