BSV tabte tæt topbrag mod GOG

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg indkasserede et knebent nederlag i Jysk Arena

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg indkasserede mandag aften det første nederlag i årets slutspil, da holdet tabte med 29-30 til GOG foran 2152 tilskuere i Jysk Arena.

BSV kom ellers flyvende fra land og bragte sig hurtigt foran med 4-0. Det forhindrede dog ikke GOG i at arbejde sig tilbage i opgøret, og efter 18 minutters spil var værterne pludselig bagud med 7-8.

Det fik cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen til at smide det grønne kort, og det havde den ønskede effekt på BSV-spillerne, som igen kunne passerede norske Ole Erevik i GOG-målet. Hjemmeholdet fik slået et nyt hul ved stillingen 12-9, men BSVerne måtte alligevel nøjes med en smal 15-14-føring ved pausen.

Selvom BSV indledte anden halvleg i undertal, blev tremålsføringen genetableret via to scoringer fra Sebastian Skube. Men gæsterne blev ved med at hænge på, og efter 41 minutters spil var det igen helt lige ved stillingen 20-20.

Da de to hold tog hul på de sidste 10 minutter, var BSV bagud med 25-26, men selvom Kasper Larsen begyndte at melde sig ind med flere fine redninger, var det ikke nok for BSV. Efter en højspændt afslutningen tabte værterne kampen med 29-30.

Nederlaget betyder, at GOG er klar til DM-semifinalerne, mens BSV endnu ikke har sikret en plads blandt de sidste fire. Holdet står dog stadig i en favorabel position med fem point efter tre kampe, mens Århus Håndbold og Skandeborg begge er uden point inden tirsdagens indbyrdes opgør.