Eftersøgning af kvinde fortsætter i dag

Adam Haff 

62-årig kvinde er forsvundet fra sin bopæl i Bryrup. Helikopter, politi med hunde og frivillige fra Missing People leder efter hende

BRYRUP Politiet fortsætter i dag eftersøgningen af den 62-årige Anita Skibsted Bentzen, som ikke er set, siden hun natten til mandag forlod sin bopæl på Sportsvej i Bryrup.

Mandag eftersøgte frivillige fra Missing People kvinden til ud på de små timer. Klokken 03 tirsdag nat meddelte de, at eftersøgningen var indstillet.

Politiet ledte med hundepatruljer og en helikopter efter den savnede kvinde.

- Vi startede som altid med udgangspunkt fra bopælen. Herefter bevægede vi os gradvist længere væk. Vi ledte blandt andet ved nogle søer, men vi fandt hende desværre ikke. Og klokken 22 stoppede vores del af eftersøgningen på grund af mørke, siger politikommissær Bent Riber Nielsen.

Politiet efterlyste mandag eftermiddag Anita Bentzen. Det fik flere borgere til at henvende sig med oplysninger.

- Vi fik en del henvendelser i sagen. Et par borgere mente at have set hende i forretninger. Blandt andet i Rema 1000 i Them. Vi studerede derfor supermarkedets videoovervågning. Men Anita Bentzen dukkede ikke op på overvågningen, siger politikommissæren.

Signalement
Anita Bentzen beskrives er cirka 175 cm høj. Hun har kort til mellemlangt, mørkeblondt hår og briller.

Da hun forlod bopælen var hun muligvis iklædt en lyslilla/rødlig trøje og jeans.

Politiet opfordrer borgerne til at se efter, om hun skulle være i udhuse eller lignende, og give et kald på telefon 114, hvis man skulle støde på hende.

Hvor Anita Bentzen eventuelt man være taget hen, ved politiet ikke.

- Vi har ingen indikationer på, at hun skulle være taget længere væk, og vi formoder, at hun er på gåben, siger Bent Riber Nielsen.

Der er intet nyt i sagen om den 65-årige, demente Gert, som onsdag forlod bostedet Pilebakken i Salten. Politiet har stillet eftersøgningen i bero.