Grønne og sunde værdier på Nygade

Tekst: Peter Bruvik-Hansen 

Onsdag slår Christina Meyer og Nanna Bahtic dørene op til Green Habits, der tilbyder sunde økologiske take-away menuer

SILKEBORG - Der har været mange ting, som vi skulle tage stilling til, og meget vi skulle have styr på. Også mere end vi lige troede.

Erkendelsen kommer fra Christina Meyer, halvdelen af makkerparret bag take-away forretningen Green Habits, der onsdag åbner på Nygade. Sammen med veninden og forretningspartneren Nanna Bahtic har hun brugt de sidste par måneder på at gøre lejemålet klar til åbning. En åbning, der udover de rent praktiske gøremål også har budt på økonomiske overvejelser.

- Det blev lidt dyrere end vi havde budgetteret, men sådan er det nok altid, når man først går i gang med et projekt som vores, siger Nanna Bahtic.

Men nu er de klar til åbningen og vil fremover tilbyde friske, sunde og økologiske take-away menuer fra forretningen, hvor indretningen tager en del af sit afsæt i en stil, der dufter lidt af afslappet boheme. Her vil de to indehavere stå klar til at servere fra menukortet, der blandt andet byder på salater, dagens ret, panini sandwich, rodfrugtsfritter og proteinshake.