BSV stensikkert videre i pokalen

Michael Helligsø 

Efter en koncentreret indsats blev ligaoprykkerne fra Fredericia sendt ud af turneringen

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg er videre fra sjette runde af pokalturneringen Santander Cup.

Det blev torsdag aften en realitet, da det kommende ligahold fra Fredericia uden det store besvær blev besejret med 38-30 foran en flot kulisse på 1850 tilskuere.

BSV viste i Fredericia, at der er forskel på toppen af ligaen og toppen af 1. division, og favoritterne satte sig tidligt på kampen, selv om Sebastian Skube blev sparet i hele opgøret.

Til gengæld var Nikolaj Markussen med fra start for BSV, der på intet tidspunkt havde svært ved at score mod det fysisk underlegne hjemmehold.

Unge Jens Dolberg kom allerede ind i første halvleg og leverede gode aktion mod Fredericia, der ved pausen var bagud 16-21.

Det forspring blev hurtigt udbygget til 16-24 efter pausen, og så lignede det for alvor en storsejr. Midt i anden halvleg viste Fredericia dog tænder og fik reduceret til 24-28, inden BSVerne igen strammede grebet igen.

BSV fik fordelt ressourcerne fornuftigt, og mod slutningen var der også luft til, at den unge duo Christian Holm og Kasper Knudsen kom ind. De fik endda begge scoret en enkelt gang.

Johan Hansen blev med otte mål topscorer for BSV, mens Nikolaj Øris scorede seks gange.