Savnet fundet død

Kenneth Husum 

Anita fortsat savnet - der bliver arbejdet med ny teori

THEM/SALTEN Den 65-årige Gert, der i sidste uge forlod sin bopæl bostedet Pilebakken i Salten, er fundet død.

Det oplyser et familiemedlem på Facebook, hvor der bliver udtrykt stor taknemmelighed for alle de frivillige, familie, venner og bekendte, som har hjulpet med at lede. En særlig tak bliver rettet til Missing people, politiet og hjemmeværnet.

Der er ingen oplysninger om, hvor Gert blev fundet.

Gert forlod Pilebakken onsdag i sidste uge. Der har siden været en intens eftersøgning med hunde, helikopter og ikke mindst masser af frivillige.

Der bliver fortsat ledt efter endnu en savnet. Eftersøgningen af 62-årige Anita Skibsted Bentzen, som ikke er set, siden hun natten til mandag forlod sin bopæl på Sportsvej i Bryrup, fortsætter torsdag.

Her bliver der arbejdet med en ny teori om, at hun er ved at gå Margueritruten, da det er en vej, hun før har sagt, hun gerne ville gå.

Der er desuden fundet et tæppe på vejen mellem Vinding og Løndal gods, der menes at tilhøre Anita.

Der er fokus på to strækninger. Det er Salten til Virklund/Silkeborg og Margueritruten. Hun menes at have været ved Løndal og set ved Salten og Bakbjergvej.

Anita Bentzen er cirka 175 cm høj. Hun har kort til mellemlangt, mørkeblondt hår og briller. Da hun forlod bopælen var hun muligvis iklædt en lyslilla/rødlig trøje og jeans.