Loppe- og retromarked på Kirsebærgården

Sejs-Svejbæk Søndag 5. maj afholder Lions Theodora loppe- og retromarked i samarbejde med Kirsebærgården på Svejbæk Søvej i Sejs-Svejbæk. Det bliver en dag med noget for hele familien. Ud over 43 loppestande med et stort udbud af spændende varer er der en café, hvor man kan få stillet sulten og slukket tørsten.

Der bliver ponyridning og skattejagt for de yngste, der bliver tombola med fine gevinster, der bliver smagsprøver, og der bliver live-musik - der er med andre ord lagt op til en søndag, hvor familien kan hygge sig, gøre en god handel og samtidig støtte en godt formål. Alle er velkomne, og der er gratis adgang.

Overskuddet går til »Legeheltene«, og man kan også træffe Legeheltene på Kirsebærgården den dag. Legeheltene tager ud på hospitaler rundt omkring i landet og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn. Formålet er at skabe en mere aktiv hverdag for børnene ved at få dem op af deres sygesenge og ud af hospitalsstuerne.