Mød op i Knudlund i dag: Ny eftersøgning efter Anita

Mette Andersen 

Missing People organiserer lørdag for fjerde gang på en uge en eftersøgning efter den forsvundne kvinde fra Bryrup

KNUDLUND »Uvisheden er ubeskrivelig hård for familien«.

Sådan lyder det i et opråb fra den forsvundne Anita Skibsted Bentzens nærmeste familie, der sammen med Missing People igen i dag sætter en eftersøgning i gang for at finde den 62-årige kvinde fra Bryrup.

Frivillige opfordres til at møde op lørdag klokken 9 ved Go-cart Centret på Knudlundvej 16 i Knudlund. Herfra vil de blive sendt ud i området omkring Knudlund, Salten og Them for at lede efter Anita Skibsted Bentzen.

Det er fjerde gang siden hendes forsvinden i mandags, at Missing People efter anmodning fra hendes mand og børn og med grønt lys fra politiet står for en organiseret eftersøgning af Anita Skibsted Bentzen.

Hun er sidst set, da hun forsvandt fra sit hjem omkring midnat natten til mandag den 28. april uden at medbringe hverken mobiltelefon, penge eller en taske.

Det er lidt af et mysterium, hvor hun er blevet af - og hvorfor hun forsvandt fra hjemmet. Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen, er Anita Bentzen hverken syg eller dement, og politiet har ikke belæg for at sige, at hun var nedtrykt, da hun forlod hjemmet.

- Der er os bekendt ikke sket noget forudgående og har således ikke været nogen optakt til hendes forsvinden. Hun er heller ikke kommet med ytringer eller trusler om, at hun ikke havde lyst til at være her mere, oplyser Carsten Henriksen.

Siden Anita Bentzens forsvinden har såvel politiet som Missing People fået flere tip om, at hun er set i lokalområdet. Senest mener en borger at have set hende fredag morgen ved Rodelund.

- Disse tip forholder vi os til, og derfor leder vi efter hende i et stort området ved Knudlund, Salten og Them, siger Vivian Winther Eriksen, der er presseansvarlig ved Missing People.

- Det kan se ud som om, hun ikke vil findes?

- Ja, men hun kan være i en tilstand, hvor hun ikke ved, hvad hun gør, konstaterer Vivian Winther Eriksen.

Eftersøgningen er koordineret med politiet, og har man set Anita Bentzen, skal man kontakte politiet på 114 eller Missing People på tlf. 7174 7676.