Politi og Mission People: Vi kan ikke gøre mere

Mette Andersen 

Lørdagens eftersøgning var uden resultat. Der er ikke planlagt flere eftersøgninger af den forsvundne kvinde fra Bryrup

KNUDLUND Lørdagens eftersøgning af den forsvundne Anita Skibsted Bentzen fra Bryrup var uden resultat, og efter fire organiserede eftersøgninger for at finde den 62-årige kvinde melder Missing People nu pas.

- Gruppen har oplyst, at der for nuværende ikke vil blive iværksat yderligere eftersøgninger, og også fra politiets side må vi sige, at vi har udtømt de muligheder, der er for at lede efter hende, siger Carsten Henriksen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Anita Skibsted Bentzen forsvandt i mandags fra sit hjem på Sportsvej i Bryrup, og mange frivillige har bistået hendes familie og Missing People i et forsøg på at finde den forsvundne kvinde.

Det er ifølge politiet uklart, hvorfor hun i mandags valgte at forlade sit hjem uden hverken tegnebog eller mobiltelefon.

- Vi kan ikke gøre mere nu, men må belave os på, at nogle ser eller hører om hende, eller at hun bliver fundet. Hun er stadig efterlyst, hvis hun fortsat færdes rundt og forhåbentlig ikke er død. Vi håber, at nogle kan komme med oplysninger om hende, siger Carsten Henriksen.

Ser man Anita Skibsted Bentzen, skal man ringe til politiet på 114 eller Missing People på 7174-7676.

»Vi ønsker alle Anita hjem igen i god behold, så derfor er alle spor og tips vigtige. Ser du Anita, så vent ikke med at ringe«, lyder det i et opslag fra Missing People«.