Silkeborg skal have ny sundhedschef

Jesper Rosenquist 

Silkeborg Kommune skal i gang med at finde en ny sundheds- og omsorgschef, da Inge Bank har valgt at gå på efterløn

EFTERLØN Efter 12 år som sundheds- og omsorgschef i Silkeborg Kommune har Inge Bank meddelt, at hun ønsker at gå på efterløn ved udgangen af juni 2019. Hun blev ansat i Silkeborg Kommune 1. maj 2007.

- Inge Bank har været en del af koncernledelsen 12 år, og hun har været med til at udvikle et af de store velfærdsområder i Silkeborg Kommune. Hun har været med til at skabe gode løsninger på sundheds- og omsorgsområdet, og der står stor respekt om området, både hos borgere og hos samarbejdspartnere.

- Inge Bank har også gjort en stor indsats i udviklingen af det tværgående samarbejde i kommunens koncernledelse, og hun har været en betydningsfuld drivkraft i udviklingen af samarbejdet på sundhedsområdet på tværs af kommune(r), hospital/region og almen praksis, siger direktør i Silkeborg Kommune, Anders Kjærulff, i en pressemeddelelse.

Den økonomiske krise
Inge Bank tiltrådte lige efter kommunesammenlægningen.

- I 2010 var hun med til at bringe Silkeborg Kommune sikkert igennem den økonomiske krise, så vi fik skabt et nyt økonomisk niveau, en robust økonomi og sikker drift. Og i årene efter har hun sammen med den øvrige ledelse og dygtige medarbejdere været med til at udvikle fremtidens velfærd og fællesskabet i kommunen. Det skal hun have en stor tak for, siger direktør Anders Kjærulf.

Inge Bank fortæller, at hun har været glad for sit arbejde gennem alle årene.

- Jeg har været omgivet af supergode ledere og medarbejdere, ligesom jeg har været glad for samarbejdet med det politiske udvalg, andre politikere, Seniorrådet og det tværgående samarbejde med hospitaler og praktiserende læger, siger Inge Bank.

Stillingen som sundheds- og omsorgschef vil blive opslået umiddelbart efter sommerferien.