BSV fik et point i drama

Peter A. Sørensen 

Der er lagt op til nervepirrende afslutning i slutspillet på onsdag, efter BSV spillede uafgjort med Skanderborg

HåNDBOLD Der er lagt op til en vild afslutning i slutspillet for Bjerringbro-Silkeborg.

Søndag endte det 30-30 mod Skanderborg i et større drama, og dermed skal BSVerne have mindst have et point i sidste runde ude mod GOG.

Fynboerne har ikke noget at spille for. De er i semifinalen.

Opgøret i Jysk Arena fik en jævnbyrdig start, hvor gæsterne var i front med et enkelt mål. Men i en målrig start kom BSVerne foran 13-10 godt midtvejs.

Et koncentrationssvigt hos hjemmeholdet med brændte chancer og tekniske fejl betød imidlertid, at Skanderborg fik udlignet, og med fire minutter igen af første halvleg var det helt lige med 15-15. Ved pausen havde BSVerne dog sneget sig foran med 17-16.

Skanderborg havde imidlertid fundet formlen, og efter pausen kom gæsterne bedst i gang. 20-23 viste måltavlen efter otte minutter af anden havleg.

BSVerne var rystede, men med to gyldne minutter var der udlignet.

I en dramatisk affære, hvor dommerparret Mads Hansen og Martin Gjeding leverede en glimrende præstation, manglede Michael V. Knudsen skarphed og blev taget ud, mens Kasper Larsen fandt storspillet frem i målet. Så kunne Johan Hansen efter 17 minutter bringe BSV i front med 26-24, men kort efter var det igen helt lige.

Det blev nervepirrende. Med halvandet minut igen stod der 30-30.

Men så brændte Johan Hansen fra fløjen og så var overhånden hos Skanderborg, der tog timeout med 33 sekunder igen.

Men gæsterne brændte, hvor efter BSVerne nåede at afslutte to gange fra distancen. De skud endte i paraderne, og nu venter så dramaet på onsdag.