Chat med eksperter og få svar inden stort fodboldbrag mellem SIF og Viborg

Søren Nielsen 

Chefredaktør og fodboldekspert Hans Krabbe samt avisens sportsredaktør Peter Sørensen sidder klar til at svare på spørgsmål fra fans inden det vigtige og udsolgte opgør mellem Silkeborg IF og Viborg FF tirsdag aften

FODBOLD Jeg tør godt garantere, at Hans Krabbe og Peter Sørensen er blandt de journalister, som ved allermest om dagsformen hos Silkeborg IF, der i aften tager imod Viborg FF til et udsolgt topopgør på Jysk Park.

Peter Sørensen og de øvrige sportsreportere følger dagligt træningen på Søholt. Han er dermed helt tæt på trænertemaet og de mange spillere, hvoraf nogle i aften kommer til at spille en af de vigtigste kampe i karrieren.

Hans Krabbe kommer med en bred fodbold-viden, og kan også trække perspektiverne op for Silkeborg IF på længere sigt, hvis det skulle lykkedes med en oprykning til Superligaen efter de sidste kampe.

Fra klokken 12.30 tirsdag og en time frem sidder de to sportsjournalister klar til at svare på dine spørgsmål.

Du kan skrive til dem i en livechat her på mja.dk.

God fornøjelse - og god kamp til alle i aften!