SIF vandt målfest og er en sejr fra Superligaen

Peter A. Sørensen 

SIF har matchbold på lørdag. En sejr over Nykøbing FC sender Silkeborg-holdet i Superligaen

FODBOLD Silkeborg IF tog et stort skridt mod Superligaen, da en vildt og nervepirrende målfest lørdag blev vundet med 4-3 på Amager.

Sejren kom i land, efter Fremad Amager to gange var i front og længe lignede en vinder.

Den vigtige sejr betyder, at SIF på lørdag hjemme mod Nykøbing FC har skæbnen i egne hænder. En sejr sender SIF tilbage i Superligaen.

SIFerne fik også en drømmestart på Amager, da topscorer Ronnie Schwartz hamrede bolden op i målhjørnet efter seks minutters spil.

Men et lille minut efter blev SIFs Frederik Møller overspillet, og tværafleveringen sendte Lukas Engel i nettet til 1-1.

Det tændte en feststemt Sundby Idrætspark, og hjemmeholdet sad på resten af halvlegen.

Det kronede Lucas Ohlander ved at hamre et frispark op i målhjørnet til 2-1 efter 39 minutter, og så var der for alvor dystre miner i SIF-lejren.

Humøret kom imidlertid tilbage i anden halvleg. Lidt ud af ingenting pressede Mads Emil Madsen en noget usikker Fremad-keeper Nicklas Dannevang, så bolden endte hos Schwartz, der prikkede bolden i mål.

Mål plejer at give vinger, men i stedet tog Fremad Amager over igen, og i det målrige opgør blev det Samson Ideye, der sendte en ripost i nettet til 3-2 efter 64 minutter.

Målfesten var imidlertid ikke slut, og kun tre minutter sendte Jeppe Okkels bolden i nettet til 3-3 imellem venner og fjender. Målene raslede ind foran de 3819 tilskuere i Sundby Idrætspark - sæsonrekord.

Men SIF jagtede sejren, fordi Viborg var foran i Hvidovre, og to minutter før tid, blev Stephan Petersen helten, da han hamrede bolden i nettet.

Læs mere på Mja.dk senere.