Lovende SIF-trio sikrede førsteplads til reserverne

Mathias Hove Andersen 

Silkeborg IF lukkede sæsonen i Reserveligaen med en sikker sejr på hjemmebane

FODBOLD Mandag eftermiddag spillede Silkeborg IF sæsonens sidste kamp i Reserveligaen, og holdet fik sat et fint punktum for foråret med en 3-0-sejr over Hobro IK.

Værterne stillede op med et meget ungt hold, der primært bestod af U19-spillere, og det var de tre mest velkendte navne på holdkortet, der stod for målene på et solbeskinnet Jysk Park.

Allerede i det niende minut åbnede Rasmus Carstensen scoringen, da han pillede bolden ned i feltet og sendte den forbi Hobro-keeperen. 1-0 var således stillingen ved pausen.

Efter en lille times spil fordoblede Oliver Haurits føringen. I det lille felt kom angriberen først på et præcist indlæg fra U17-spilleren Oscar Fuglsang, og bolden blev sikkert sendt i nettet.

Mod slutningen af kampen måtte Rasmus Carstensen udgå med en skade, så SIF var en mand i undertal. Men det forhindrede ikke Pelle Mattsson i at lukke og slukke med scoringen til 3-0, der blev sat ind med et velplaceret hovedstød efter et hjørnespark.

SIF-reserverne topper tabellen med 16 point efter otte runder og kan dermed kalde sig for vinder af puljen. De nærmeste forfølgere fra Vendsyssel FF måtte se sig slået af Viborg FF i sæsonens to sidste kampe og slutter dermed på 13 point.