Regnvåd start på dagen. Og det fortsætter ugen ud.

DMI: Varsel om skybrud over Silkeborg

SILKEBORG DMI har udsendt et varsel om skybrud, der vedrører Silkeborg-området.

Ifølge DMI kan der i tidsrummet mellem klokken 12.40 og klokken 21.00 tirsdag falde mellem 15 og 25 mm regn på 30 minutter.

»Vær opmærksom på, at lavtliggende områder som kældre, vejbaner og viadukter kan oversvømmes. Tilpas kørselshastigheden til sigtbarhedsforholdene og kør ikke ud i vand, hvor du ikke kan vurdere dybden. Tjek tagrender, nedløbsrør og afløbsriste nær din bolig. Luk vinduer og døre. Tordenvejr medfører risiko for lynbrande og fejl på elektriske systemer,« skriver DMI.

Foruden Silkeborg gælder varslet for Billund, Djursland, Odder, Århus NV (Kronjylland), Sydøstjylland, Aarhus, Samsø, Vendsyssel, Himmerland, Storaalborg, Læsø, Varde, Vejle, Holstebro og Ringkøbing-Skjern.