Kendt band varmer op til oprykningsbrag

Peter A. Sørensen 

SIF sætter alle sejl ind på at få udsolgt til lørdagens opgør mod Nykøbing FC

FODBOLD Der bliver dækket op til fest både før, under og forhåbentligvis også efter lørdagens oprykningsbrag på Jysk Park, hvor SIF kan sikre sig oprykning til Superligaen.

Billetsalget nærmer sig 8.000 solgte billetter.

SIF-ledelsen har nu også hyret Lars Lilholt til at spille op til kampen i fanzonen.

Mini-koncerten bliver en appetitvækker til Lars Lilholt Bands store koncert i Indelukket senere på sommeren, fredag 30. august.

- Det er en pop-up koncert med baggrund i begejstring, siger Lars Lilholt, der efter 4-3 sejren til SIF over Fremad Amager søndag eftermiddag ikke kunne holde begejstringen tilbage og gav SIF-direktør Kent Madsen et godt tilbud, som man siger på jysk.

- Vi stiller op for at støtte SIF i håbet om at det kan være Lars Lilholt Bands lille bidrag til at vores klub atter kan komme op i Superligaen, siger Lars Lilholt.

Lars Lilholt er inkarneret SIF-fan og viser gerne sin begejstring for holdet i Søhøjlandet. Han er personlig sponsor for Mads Emil Madsen, SIF’s nuværende anfører i fravær af de skadede Dennis Flinta og Simon Jakobsen, og Lilholt har selv været træner for SIF-profilen i barndommens Gl. Rye IF på Lilholts hjemkant.

SIF-direktør Kent Madsne glæder sig over den usædvanlige optakt, som nu er blevet mulig.

- Vi er naturligvis stolte over at kunne præsentere Lars Lilholt Band i Fanzonen op til kampen. Det er et scoop, og vi er meget glade for at Lilholt igen er klar til at stille op for SIF. Men man kan jo også sige, at det forpligter at være SuperSponsor for vores nuværende anfører, siger SIF-direktør Kent Madsen med et glimt i øjet.

SIF åbner ligesom til Viborg-kampen fanzonen ved Jysk Park kl. 11.30, Scenen vil denne gang være placeret foran Jysk Arena, så der er god plads til publikum.