Teltshow for familien Danmark og outdoor-nørder

Tekst: Peter Bruvik-Hansen 

Op mod 50 telte bliver slået op i den kommende weekend, hvor Eventyrsport på Viborgvej arrangerer kombineret udstilling og salgsmesse

SILKEBORG Fredag i den kommende går en håndfuld medarbejdere fra Eventyrsport på Viborgvej i gang med at campere på det grønne areal, der støder op til Nordre Ringvej.

Og i takt med at op mod et halvt hundrede telte bliver placeret på området, falder farten hos de forbikørende bilister tilsvarende.

- Det er faktisk ret sjovt. Vi kan se, at folk sætter farten ned, når de får øje på de mange telte, siger Jesper Lumholtz, butikschef i Eventyrsport.

De mange telte, der kommer fra Outwell, Robens, Nordisk og Eventyrsports eget brand TLT, er hovedingredienser i det teltshow, der med årene er blevet en stor succes hos Eventyrsport.

Stor variation i telte
- Vi begyndte i det små for en del år siden, hvor Kurt Lundtoft prøvede ideen af. Siden er det vokset fra 25 telte til 50 telte, og udover det lokale publikum kommer folk fra Holstebro, Horsens, Aarhus og Haderslev. Vi forventer at mellem 2000 og 3000 gæster vil kigge forbi i løbet af weekenden, siger Jesper Lumholtz.

Ved teltshowet kan man se alt fra store familietelte med plads til seks-syv personer til små letvægtstelte, der er beregnet til blandt andre fjeldvandrere. Og netop den store variation i telte, er en del af den store publikumssucces.