Finaledrømmen glippede for BSV trods flot fight

Michael Helligsø 

Et amputeret BSV-hold tabte til Aalborg efter dramatisk semifinale

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg må i modsætning til sidste sæson nøjes med at spille om DM-bronze i stedet for guld.

Det blev søndag eftermiddag slået fast, da BSV i Jysk Arena tabte 32-34 mod Aalborg Håndbold, der nu skal møde enten Skjern eller GOG i DM-finalen.

På forhånd lignede det også meget svær opgave for BSV, der var uden skadede Nikolaj Markussen, Rasmus Thiemer-Jensen, Stefan Pedersen og August Pedersen, og i kampens første 30 minutter var det også nordjyderne, der var klart bedst til stor tilfredshed for de mange medrejsende Aalborg-fans.

Ved pausen var værterne bagud med 13-18, og da Aalborg i starten af anden halvleg kom front med seks mål, lignede det et exit for det amputerede hjemmehold.

Men BSV gav ikke op og kom tilbage i kampen med et flot comeback, der blev fuldendt, da unge Christian Holm til kæmpe jubel for de fleste af de 2237 tilskuere udlignede til 26-26.

Kort efter blev BSV yderligere svækket, da Klaus Thomsen fik et direkte rødt kort for en voldsomt tackling på Aalborg-profilen Omar Ingi Magnusson, men kampen var langt fra afgjort af den grund.

En velspillende BSV-keeper Aljosa Rezar havde en vigtig dobbeltredning ved 28-29 med syv et halvt igen, og så var der ellers dækket op til en tæt slutfase.

Ved stillingen 30-31 med to et halvt havde Michael V. Knudsen chancen for at udligne, men veteranen kiksede, og i stedet blev det kort efter til 30-32.

BSV kom på 31-32 på Mads Ø. Nielsens mål med 47 sekunder igen, men umiddelbart svarede Aalborg igen ved Sebastian Bartholds scoring til 31-33, og dermed var kampen reelt afgjort.

I sidste ende sluttede det med et 32-34 nederlag for BSV, der nu skal spille om bronze mod enten Skjern eller GOG.

Kampens BSV-topscorer blev Nikolaj Øris med otte mål, mens Johan Hansen scorede syv gange.