Officielt: Anføreren forlænger med SIF

Peter A. Sørensen 

Dennis Flinta har forlænget kontrakten

FODBOLD Som Midtjyllands Avis mandag morgen kunne berette var Dennis Flinta klar til at forlænge aftalen med SIF, og nu er aftalen officiel.

Flinta har forlænget med et halvt år.

– Jeg føler stadig, at jeg har noget at give, og jeg er glad for at få muligheden for at vise det. Jeg har haft et forår, hvor skader har forhindret mig i at spille. Nu får jeg chancen, og så er det op til mig, at gribe den, siger Dennis Flinta.

Formsvarsspilleren har en speciel status i Silkeborg IF. Med sine indtil videre 375 kampe er han den spiller med næstflest kampe for klubben - kun overgået af Morten Bruun med 424 kampe - han har fået sit fodaftryk på Stjernepladsen på Jysk Park, hvor kun de største klub-koryfæer har plads, og han har sat et væsentligt aftryk på klubbens kultur i de 12 sæsoner, han har spillet i den røde trøje.

– Når en mand som Dennis med den betydning, han har for SIF, og den historie, han har i klubben kommer til os og siger, at han stadig har noget at give, så skal han også have en chance for at vise det. Det får han nu med den nye aftale, og hvem ved, hvis det går godt, kan det jo sagtens være, at det bliver til endnu mere, siger sportschef Jesper Stüker.