SIF skriver fem-årig kontrakt med lovende forsvarer

Peter A. Sørensen 

Fem-årig kontrakt til 19-årig forsvarer

FODBOLD Siden Frederik Alves Ibsen kom på sin første kontrakt i SIF for et år siden, har han nærmest udviklet sig eksplosivt.

I dag er han fast mand i SIF’s centrale forsvar og en af nøglespillerne på det nye, unge superligahold. Det har fået SIF og Alves til at skrive ny kontrakt, og den er lang. Klubben og forsvarsspilleren har nu papir på hinanden i de næste fem år, frem til sommeren 2024.

– Jeg er rigtig glad for at have underskrevet en lang aftale. Det giver mig ro, så jeg kan koncentrere mig om fortsat at udvikle mig, siger Frederik Alves, hvis kontrakt ellers ville være udløbet om halvandet år.

– En lang aftale betyder jo ikke, at jeg ikke stadig vil jage mine mål, for jeg har store drømme. På kort sigt handler det om, at jeg skal kæmpe for at beholde min plads, og jeg skal vise vores nye træner, Kent Nielsen, hvad jeg kan. Vise at han kan stole på mig og have tillid til mig, siger Frederik Alves, der også har langsigtede mål.

– Jeg vil gerne opnå at blive en profil i SIF, og engang måske også prøve mig selv af i en stor klub ude i Europa. Men lige nu handler det om SIF og den kommende sæson i Superligaen, som jeg glæder mig rigtig meget til, fortsætter den 19-årige forsvarsspiller.

FREDERIK Alves Ibsen kom til SIF som U19-spiller og blev optaget på Silkeborg Fodbold College. Han kom fra et ophold i brasiliansk fodbold, hvor han var akademi-elev hos storklubben Coritiba FC.