Fællessang med budskaber om klima i Lunden

SILKEBORG Grundlovsdag, onsdag 5. juni, er der mulighed for at synge budskaber til landets politikere om at gå aktion for klimaet.

I Lunden i Silkeborg vil der være alsangsstævne, hvor den gamle tradition med at demonstrere stille med sang mod den tydelige fjende, som står og banker på, vil blive genoptaget. Der vil blive sunget udvalgte sange fra højskolesangbogen akkompagneret af Corasono-koret fra Balle.

- Så det er op til jer silkeborgensere - støt op og kom med, og lad jeres stemmes kraft starte en stille revolution på denne vigtige valgaften. Lad sangen sende et budskab fra den almindelige borger til de folkevalgte om at tage de nødvendige skridt efter valget, som helt sikkert vil gøre ondt på vores samfundsmodel. Men et nødvendigt indgreb, som alle er villige til, for at vi kan bibeholde den blå jordklode med alle de herligheder, som vi kende, for de kommende generationer, lyder det fra arrangør Henrik Hauberg Larsen.

Herefter står den på kaffe og valg-tv.